Hola, ik ben Melissa!

Droom jij er ook van om naar Gran Canaria te emigreren, maar weet je niet waar of hoe je moet beginnen? Ik snap je maar al te goed! Toen ik zelf naar Gran Canaria emigreerde kwam er zoveel op me af dat ik door de bomen het bos niet meer zag. 

Na vier jaar Emigreren Gran Canaria en honderden mensen geholpen te hebben met emigreren, besloot ik een nieuwe dienst op te zetten. Speciaal voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het emigreren naar Gran Canaria.

Dit doe ik door mijn persoonlijke emigratiebegeleiding. Tijdens een 1 op 1 videocall van 15 of 30 minuten kun je mij al je vragen stellen over emigreren naar Gran Canaria!

Waarom emigratiebegeleiding?

✓ voor iedereen die ervan droomt om naar Gran Canaria te emigreren!

✓ omdat je een duwtje in je rug nodig hebt. Of omdat je niet weet waar je moet beginnen.

✓ stel je vragen aan iemand die de stap zelf heeft gezet en weet waar ze over praat.

✓ eerlijke antwoorden, zoals wat zijn de minder leuke dingen?

✓ praktische tips en uitleg in Jip en Janneke taal. Een kind kan de was doen!

Waar kan ik bij helpen?

De persoonlijke emigratiebegeleiding kun je eigenlijk zien als een goed gesprek met een vriend of vriendin die ook geëmigreerd is. Ik hoor maar al te vaak dat mensen wel willen emigreren naar Gran Canaria, maar een stukje gedegen informatie missen en daarom vastlopen in hun emigratieproces. Tijdens de videocall kun je vragen stellen over uiteenlopende onderwerpen, zoals:

 • wat moet je allemaal regelen voor, tijdens en na je vertrek?
 • welke documenten heb ik nodig?
 • hoelang moet ik uittrekken om me voor te bereiden?
 • hoeveel budget heb ik nodig?
 • hoe vind ik een woning op Gran Canaria en wat zijn de kosten?
 • waar kan ik een NIE nummer aanvragen?
 • hoe vind ik werk op Gran Canaria?
 • kan ik als zelfstandige werken op Gran Canaria?
 • hoe zit het met het onderwijs?

 

Emigratiebegeleiding: van dromen naar doen!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik ben geen officieel gecertificeerd emigratiecoach. Ik startte in 2017 met Emigreren Gran Canaria om andere Nederlanders en Belgen te helpen om hun dromen waar te maken en zelf ook de stap te zetten. Het hoeft echt niet moeilijk te zijn! Doordat ik zelf in Spanje en op Gran Canaria gewoond heb weet ik als geen ander welke route je moet bewandelen om succesvol te emigreren.

Op een bepaalde manier zou je kunnen zeggen dat mijn emigratiebegeleiding al op Gran Canaria startte, toen ik dagelijks in contact kwam met vakantiegangers die het ook wel zagen zitten om naar Gran Canaria te emigreren. Ondertussen krijg ik iedere dag tientallen mailtjes en berichtjes via Facebook van lezers die hulp nodig hebben.

Omdat ik niets liever doe dan mensen helpen, maar ook een boterham moet verdienen, besloot ik een andere vorm van hulp op te zetten. Persoonlijke emigratiebegeleiding die ingaat op jouw specifieke situatie. De emigratiebegeleiding die ik aanbied is er op gericht om je op weg te helpen, ongeacht of je je nog aan het oriënteren bent, of al weet dat je naar Gran Canaria wil emigreren.

Op mijn website vind je ook tientallen gratis artikelen over emigreren naar Gran Canaria. Uiteraard zijn deze meer algemeen en niet zozeer afgestemd op jouw specifieke situatie. Ben jij wel klaar voor de volgende stap en wil je niet langer dromen, maar doen? Boek dan snel een 1 op 1 consult met mij!

Basis consult

 • 15 min videocall met Melissa
 • onbeperkt vragen stellen
 • vanaf €25
BOEK NU

Uitgebreide consult

 • 30 min videocall met Melissa
 • onbeperkt vragen stellen
 • inclusief 3 onderzoeksvragen 
 • handout met concrete tips en to do’s
 • vanaf €50
BOEK NU

Hoe werkt het?

✓ selecteer een basis of uitgebreide consult.

✓ na betaling neemt Melissa binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

✓ boek je een uitgebreide consult en heb je specifieke vragen? Stuur dan 3 onderzoeksvragen in zodat Melissa deze voor je kan voorbereiden en de juiste informatie voor jou kan verzamelen.

✓ je afspraak wordt ingepland op een dag en tijdstip naar keuze, ook mogelijk in de avonden en in het weekend!

✓ bereid je videocall voor door op te schrijven wat je van Melissa wilt weten.

✓ Heb je een uitgebreide consult geboekt? Dan ontvang je na het gesprek een handout per mail.

Reviews

Melissa schetst een heel mooi beeld, over wat je kunt verwachten op het fantastische eiland gran canaria. Deze dame neemt de tijd voor je, en geeft je naast nutige tips ook duidelijke antwoorden op je vragen.

Ferry
MAAK EEN AFSPRAAK