Feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria

Feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria - Nederlandse supermarkt op Gran Canaria

Nog 20 dagen en dan is het alweer Kerstmis! Wie is er ook al aan het aftellen? ūüėČ Ik in ieder geval wel! Goed, dat terzijde. Wellicht sla je de feestdagen in Nederland dit jaar even over en breng je de kerstperiode door op Gran Canaria. Lekker een weekje of 2 met je kont in de zon, of wie weet is dit wel jouw moment om te emigreren naar Gran Canaria! Wil jij de feestdagen op Gran Canaria helemaal compleet maken met typische Nederlandse producten, zoals een chocoladeletter, kerstkransje of oliebol op¬†Oudejaarsavond? Dan moet je bij de Nederlandse Winkel zijn! En dus, ging met ze in gesprek en vroeg ze alles over het feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria.

Feestdagen assortiment Nederlandse Winkel op Gran Canaria

Feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria - Kerst op Gran Canaria

Hoe ziet het feestdagen assortiment er dit jaar uit?

“Ieder jaar proberen we een paar nieuwe producten te introduceren, of vervangen we juist producten voor het andere. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld gevulde kikkers en muizen, schuimpjes, borstplaat, speculaas(poppen), roomboter letters, chocoladesticks- en letters, kruidnoten en echte amandel marsepein voor Sinterklaas.”

Feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria - Sint producten op Gran Canaria

“Voor de kerst hebben we Roomboter Croissants, afbak (brunch)broodjes, noot- en kerstkransjes, candy canes (rood-wit gestreepte zuurstokjes), kaneelsterren en kerststollen.¬†Naast het feestdagen assortiment hebben wij natuurlijk ook ons standaard assortiment met ontbijt producten, kruidenmixen van diverse merken, kant en klare sauzen, snoep, drop, koek, groenten, soep, snacks, een ruim diepvries assortiment en natuurlijk onze uitgebreide Indonesische hoek.”

Feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria - Kerst producten op Gran Canaria

Welke producten kunnen mensen beter van tevoren bestellen?

“Dat zijn met name de kort houdbare producten, omdat we die niet in grote hoeveelheden in kunnen inkopen. Dit zijn onder andere: bankerstaven, kerststollen, afbakbroodjes etc.”

Hoe zit het met de oliebollen dit jaar?

“Ja, natuurlijk bakken wij weer oliebollen dit jaar! Onze oliebollen werken alleen op bestelling. De oliebollen kunnen tot zaterdag 30 december besteld worden. Dit kan online via Facebook, per telefoon of gewoon bij ons in de Nederlandse Supermarkt. De Oliebollen bestellingen kunnen op zondag 31 december afgehaald worden in de winkel, tussen 13.00 en 16.00 uur. En voor de mensen die liever zelf oliebollen bakken hebben wij natuurlijk zoals gewoonlijk ook weer Oliebollenmix staan!”

Feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria - Oliebollen op Gran Canaria

Welke producten moeten mensen zeker in huis halen?

“Wij zeggen altijd dat je moet nemen wat je lekker vindt, dus dat mag iedereen wat ons betreft zelf weten. Geniet van wat er te krijgen is, maar houd er wel rekening mee dat tijdelijke producten zoals voor Sint en Kerst beperkt op voorraad zijn. En op, is echt op!”

Feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria - Sinterklaas producten op Gran Canaria

Hebben jullie nog leuke acties tijdens de feestdagen?

“Er zijn altijd speciale acties bij ons! De ene keer meer dan de andere, maar ook tijdens de feestdagen hebben we kortingen en acties! Daarnaast verloten we dit jaar – onder andere in samenwerking¬†met Emigreren Gran Canaria – verschillende feestpakketten via Facebook, dus vergeet ons niet te volgen!”

Wat zijn jullie openingstijden tijdens de feestdagen?

“Dit jaar zijn onze¬† openingstijden zijn als volgt:

  • woensdag 6 december van 10.00 tot 14.00 uur
  • zaterdag 23 december van 10.00 tot 14.00 uur
  • zondag 24 en maandag 25 december: gesloten i.v.m. Kerst
  • zondag 31 december, ofwel oudjaarsdag: 13.00 tot 16.00 uur
  • maandag 1 januari: gesloten
  • zaterdag 6 januari: gesloten (i.v.m. Driekoningen)”

Feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria - De Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria

Leestip: de Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria

En over de Sint en Kerst gesproken: welke producten maken jouw feestdagen helemaal compleet?

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.