Geannuleerde vluchten op Gran Canaria door mist Eindhoven Airport

Geannuleerde vluchten op Gran Canaria door mist Eindhoven Airport

De dichte mist op Eindhoven Airport leidde gistermiddag- en avond tot grote problemen op Gran Canaria. Veel vliegtuigen konden niet vertrekken of landen op Eindhoven Airport. Een aantal vluchten konden uitwijken naar andere luchthavens. In Eindhoven zorgde dit voor veel gestrande passagiers, maar ook op Gran Canaria konden passagiers niet (op tijd) vertrekken. Het resultaat: geannuleerde vluchten op Gran Canaria. 

Onduidelijkheid op Gran Canaria

Emigreren Gran Canaria - Geannuleerde vluchten op Gran Canaria door mist Eindhoven Airport - Vertraagde vluchten

Voor vertrekkende vakantiegangers en passagiers op Gran Canaria was er veel onduidelijkheid over hun vluchten. Zo werd een aantal van hen vrijwel direct geïnformeerd, maar wisten andere passagiers niet exact wanneer ze konden vertrekken. Zo ook mijn ouders, die op Gran Canaria wonen, en gisteren naar Eindhoven zouden vliegen voor een weekje Nederland. Eenmaal aangekomen op de luchthaven hoorden ze geruchten over vertragingen door de mist en later, dat hun vlucht vertraagd was. Hoelang deze vertraging precies zou duren, was onduidelijk. Een kleine 1,5 uur later werd bekend dat zij - en vele andere Nederlandse passagiers - pas om 23.30 uur zouden vertrekken in plaats van 17.35 uur.

Geannuleerde vluchten op Gran Canaria

Uiteindelijk zorgde de mist ook voor geannuleerde vluchten op Gran Canaria. De geplande vlucht naar Eindhoven werd verplaatst naar zondag 3 december 11.50 uur. Eindhoven Airport liet via een statement op de website weten: "HV6366 LPA - EIN is door vertraagd naar morgen 3 december 2017. Verwachte tijd van aankomst morgen op Eindhoven is 17.30 lokale tijd. HV6365 EIN - LPA is door vertraagd naar morgen 3 december 2017. Verwachte tijd van vertrek op Eindhoven is 08.00 lokale tijd". Vakantiegangers op Gran Canaria werden geadviseerd te wachten, of indien mogelijk, terug te keren naar hun hotel. Vluchten van Gran Canaria naar Eindhoven op zondag 3 december zouden - naar verwachting - wel op tijd aankomen. Kijk voor actuele vertrek- en aankomst informatie op de website van Eindhoven Airport.

Emigreren Gran Canaria - Geannuleerde vluchten op Gran Canaria door mist Eindhoven Airport - Vertraagde vlucht

Vertragingen en geannuleerde vluchten zijn natuurlijk allesbehalve fijn! Heb jij ook hier ook weleens mee te maken gehad?

Gerelateerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *