Over Aloe Vera uit de Canarische Eilanden

Wat leuk dat je meer wilt weten over Aloe Vera uit de Canarische Eilanden! Deze wonderplant heeft meer dan 75 bijzondere stoffen en unieke eigenschappen die goed zijn voor ons lichaam en onze huid.

Hierbij kun je denken aan belangrijke Vitamines (B, A, E en C), Mineralen (Ijzer, Calcium, Zink, Koper en Kalium) en Aminozuren. Ook wordt Aloe Vera al duizenden jaren gebruikt in de strijd tegen huidveroudering en bij de behandeling en verzachting van uiteenlopende huidklachten- en problemen bij zowel mens als dier.

Emigreren Gran Canaria - 10 x (bijna) gratis activiteiten op Gran Canaria - Bezoek een aloe vera plantage - Aloe vera plantage in Fataga

Inmiddels zijn er honderden wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de geneeskrachtige eigenschappen van deze bijzondere plant en vinden we Aloë Vera dus ook vaak terug in haar- en schoonheidsproducten.

De Aloe Vera producten in deze webshop worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit de Canarische Eilanden. Doordat de Aloe Vera planten geteeld zijn op de Vulkanische bodem van de Canarische Eilanden en groeien in een warm en stabiel zeeklimaat, ontwikkelen de planten nog veel meer nuttige eigenschappen, wat zorgt voor een maximale kwaliteit.

Over Aloe Vera Crèmes uit de Canarische Eilanden

De Aloë Vera crèmes in de webshop zijn afkomstig van plantage Finca Canarias op Gran Canaria. Finca Canarias is een familiebedrijf dat zich al 2 generaties lang bezighoudt met de natuurlijke en duurzame teelt van Aloë Vera op de Canarische Eilanden.

De Aloë Vera planten worden op volledig biologische wijze geteeld op de plantages op bijna alle Canarische Eilanden, waaronder Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en La Gomera. 

Emigreren Gran Canaria - Excursie tips - Bezoek een Aloe vera plantage op Gran Canaria - Bezoek een aloe vera plantage - Aloe vera plantage Fataga

Alle Aloè Vera crèmes in de webshop zijn gemaakt van 100% biologische Aloë Vera en niet getest op dieren, dus proefdiervrij. Emigreren Gran Canaria is officieel en exclusief importeur van deze Aloë Vera producten in Nederland en België!

Emigreren Gran Canaria - Webshop Aloeveracremes

Waarom is Aloe Vera zo goed voor je huid?

Doordat de Aloë Vera plant zoveel nuttige eigenschappen heeft zijn er tal van voordelen bij regelmatig gebruik van Aloë Vera crèmes. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond Aloë Vera een zeer positief effect heeft op de huid.

Zo stimuleert het de celvernieuwing en aanmaak van collageen, wordt de huid optimaal gehydrateerd, beschermd, geëgaliseerd, verzacht en gevoed. Aloë Vera is daarom ideaal voor mensen met een hele droge, gevoelige, oudere of probleemhuid.

Daarnaast kan Aloë Vera helpen bij de behandeling en verzachting van uiteenlopende huidklachten, en aandoeningen, zoals

  • eczeem, psoriasis, rosacea, gordelroos, acne en luieruitslag
  • hoofdhuidklachten (haaruitval, haarverlies, roos en schilfering)
  • directe verkoeling bij zonnebrand en brandwonden
  • allergieën en uitslag
  • kwallen en insectenbeten
  • blaren, zweren en gesloten wonden
  • huid, pigment- en ouderdomsvlekjes
  • littekens en huidstriemen
  • voet- en nagelschimmel
  • huid- en vechtproblemen bij huisdieren (vlooien, teken en jeuk)

Meer over Aloe Vera