over Aloe Vera

Emigreren Gran Canaria - 10 x (bijna) gratis activiteiten op Gran Canaria - Bezoek een aloe vera plantage - Aloe vera plantage in Fataga

Aloë Vera heeft meer dan 75 bijzondere stoffen die goed zijn voor ons lichaam. Hierbij kun je denken aan Vitaminen (A, E en C), Mineralen (Ijzer, Calcium, Zink, Koper en Kalium) en Aminozuren. Al duizenden jaren wordt Aloe Vera gebruikt in de strijd tegen huidveroudering en bij de behandeling en verzachting van uiteenlopende huidklachten- en problemen bij zowel mens als dier. Inmiddels zijn er honderden onderzoeken gedaan naar de geneeskrachtige eigenschappen van deze wonderplant en vinden we Aloë Vera vaak terug in haar- en schoonheidsproducten. De producten in deze webshop worden geïmporteerd uit de Canarische Eilanden. Doordat de Aloe Vera planten geteeld zijn op de Vulkanische bodem van de Canarische Eilanden en groeien in een warm en stabiel zeeklimaat, ontwikkelen de planten nog veel meer nuttige eigenschappen, wat zorgt voor een maximale kwaliteit.

over aloë vera producten

Emigreren Gran Canaria - Excursie tips - Bezoek een Aloe vera plantage op Gran Canaria - Bezoek een aloe vera plantage - Aloe vera plantage Fataga

De Aloë Vera producten in deze webshop zijn afkomstig van Finca Canarias, een familiebedrijf dat zich al 2 generaties bezighoudt met de teelt van Aloë Vera in de Canarische Eilanden. De planten worden, op volledig biologische wijze, geteeld op de plantages in Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en La Gomera. Alle Aloe Vera producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke Aloë Vera en proefdiervrij. Wil je meer lezen over de Aloe Vera plantages? Lees dan hier verder.

waar is aloë vera goed voor?

Emigreren Gran Canaria - Webshop Aloeveracremes

Doordat de Aloë Vera plant zoveel nuttige eigenschappen heeft zijn er tal van voordelen bij regelmatig gebruik van Aloë Vera producten. Tal van onderzoeken tonen aan dat Aloë Vera een zeer positief effect heeft op de huid. Zo stimuleert het de celvernieuwing en aanmaak van collageen, wordt de huid optimaal gehydrateerd, beschermd, geëgaliseerd, verzacht en gevoed. Aloë Vera is daarom ideaal voor mensen met een droge, gevoelige, oudere of probleemhuid. Daarnaast kan Aloë Vera helpen bij de behandeling * en verzachting van:

– huidklachten- aandoeningen (eczeem, psoriasis, rosacea, gordelroos, acne en luieruitslag)
– hoofdhuidklachten- aandoeningen (eczeem, psoriasis, roos en schilfering)
– verbrandingen (zonnebrand, brandwonden)
– haaruitval- en verlies
– allergieën, kwallen- en insectenbeten
– blaren, zweren en (gesloten) wonden
– huid- en pigmentvlekken
– littekens en huidstriemen
– schimmelinfecties (voet- en nagelschimmel)
– vlooien, teken, jeuk en huid- en vacht problemen bij huisdieren

* let op: raadpleeg altijd een arts bij (chronische) huid- en gezondheidsklachten.