Onzekere tijden voor Tipsy Hammock in Playa del Inglés

De Tipsy Hammock in Playa del Ingles aan de boulevard

Er zijn onzekere tijden aangebroken voor Tipsy Hammock in Playa del Inglés. De bar is een van de populairste aan de boulevard van Playa en zeer geliefd door zowel locals als toeristen. Afgelopen donderdag meldde Tipsy Hammock via Facebook dat ze verplicht waren om het dakterras per direct te sluiten.

Corruptie in het spel?

In een persoonlijke, emotionele video op Facebook vertellen de eigenaren van Tipsy Hammock in Playa del Inglés dat ze een trieste mededeling hebben. Na 3 jaar zonder problemen open te zijn geweest zijn ze verplicht om het dakterras per direct te sluiten. De eigenaren zijn verbaasd en begrijpen niet wat de oorzaak of achterliggende reden van dit besluit ‘van Gran Canaria’ is. Ook geven ze aan dat ze niet precies weten wie hen wil tegenwerken, maar dat het zaakje zeker stinkt en naar corruptie smaakt.

Tipsy Hammock in Playa del Inglés meer dan een gewone bar

Ook geven de eigenaren dat Tipsy Hammock meer dan een gewone bar is. Het is hun thuis, hun familie. Ze maken zich dan ook vooral zorgen om hun personeel en de klanten die al jaren bij Tipsy Hammock in Playa del Inglés komen. Ze kunnen niet begrijpen waarom iemand hen zo zou willen tegenwerken, met als mogelijke consequentie dat het personeel zo op straat kan komen te staan.

Tipsy Hammock vecht terug

In een Facebook bericht laten de eigenaren weten dat ze niet opgeven en terug zullen vechten, koste wat kost. Ze roepen al hun fans op om een statement te maken via Social Media. En inmiddels zijn er honderden klanten die hun frustratie over de situatie hebben geuit. Tipsy Hammock fans gaan massaal aan de slag met persoonlijke live videos in de hoop een steentje bij te kunnen dragen.

The party goes on

Ondertussen gaat het feest in de Tipsy Hammock gewoon door. Op hun Facebook pagina is te zien dat de bar niet alleen open is, maar misschien wel voller dan ooit zit. Toeristen en locals laten massaal hun support zien door naar de bar te gaan. De eigenaren laten weten ontroerd te zijn door alle steun die ze krijgen.

Petitie voor Tipsy Hammock

Op vrijdagochtend laat Tipsy Hammock weten een petitie gestart te zijn om de bar open te houden. Ze roepen alle Tipsy Hammock fans op om de petitie te tekenen en te delen via Social Media. Wil jij zelf steun betuigen? Teken de petitie dan NU, via deze link!

Tipsy Hammock in Playa del Inglés blijft voorlopig open

Update – Op vrijdagavond laten de eigenaren via een nieuwe video weten dat de Tipsy Hammock voorlopig gewoon open blijft. De sluiting had vermoedelijk te maken met veiligheidsvoorschriften. Veel van de gebouwen aan de boulevard in Playa del Inglés zijn al bijna 40 jaar oud en vaak slecht onderhouden. Wat ze echter niet begrijpen is waarom juist het dakterras van de Tipsy Hammock werd gesloten. Inmiddels heeft Tipsy Hammock, met behulp van een team advocaten een 20 dagen termijn gekregen om de nodige aanpassingen te doen. Ze willen iedereen bedanken voor alle steun en hulp, maar vragen wel om de petitie te tekenen omdat deze later nog van pas kan komen.

Dit artikel zal geüpdatet worden zodra er meer ontwikkelingen zijn over de Tipsy Hammock in Playa del Inglés.

Lees ook: Markt in San Fernando gesloten tot nader order

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.