Kerstshoppen in winkelcentrum Atlantico Vecindario

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Kerstboom en versieringen winkelcentrum Atlantico Gran Canaria

Hallo December! Terwijl alles en iedereen in Nederland en België bezig is met de Sint, heeft de kerstsfeer op Gran Canaria nu officieel z’n intrede gemaakt. Zit jij toevallig op Gran Canaria tijdens de kerstperiode én wil je graag eens een keer ergens anders shoppen, dan in de standaard winkelgebieden in het Zuiden? Ga dan zéker een keer Kerstshoppen in winkelcentrum Atlantico Vecindario! Benieuwd naar alle in’s en out’s van dit shopping center? Lees dan snel verder!

Kerstshoppen in winkelcentrum Atlantico Vecindario

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Atlantico Vecindario shopping center

Winkelcentrum Atlantico is te vinden in Vecindario, vlak naast de snelweg GC1. Vanaf het Zuiden van Gran Canaria rijd je er ongeveer een kwartiertje over met de auto, die je kunt parkeren op het gratis parkeerterrein. Mocht je niet over een (huur)auto beschikken, dan kun je ook gebruik maken van de (global)bus. Winkelcentrum Atlantico is geopend van maandag tot zaterdag, van 10.00 tot 22.00 uur (met uitzondering van feestdagen). Ook zijn er voldoende (gratis) toiletten. Adres: Calle Adargoma, s/n, 35110 Vecindario, Las Palmas, Spanje.

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Parkeerplaats

Winkelen in winkelcentrum Atlantico

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Shopping Center Atlantico

In winkelcentrum Atlantico vind je zowel grote retailketens als kleine winkeltjes. Zo heb je er onder andere een Zara (+ Home en Kids), Mango, Bershka, Jack & Jones, Springfield Desigual, Claire’s, Pimkie, en mijn favorieten: Stradivarius en Lefties.

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Zara winkelcentrum Atlantico

Ook vind je er een aantal telefoonwinkels, een dierenspeciaalzaak én een paar heeele leuke winkeltjes met woon- én KERST decoraties.

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Interieur en decoratie winkel

En als je dan toch in winkelcentrum Atlantico bent, loop dan ook eens binnen bij Natura. Hier verkopen ze niet alleen (duurzame)kleding, maar ook een verzameling aan (handgemaakte)sieraden, tassen, decoratie items en grappige hebbedingetjes.

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Natura

Ook handig: op de eerste etage vind je een grote Carrefour (supermarkt), waar ze heel vaak aanbiedingen hebben op diverse producten. Dit kan soms behoorlijk schelen met de supermarkten in het Zuiden!

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Carrefour

Eten in winkelcentrum Atlantico

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Restaurantje Atlantico Vecindario

In en rondom winkelcentrum Atlantico zijn tal van lekkere eettentjes te vinden die zowel het typische ‘massavoedsel’ als lokale specialiteiten uit de Canarische keuken aanbieden. En als ik jou was, zou ik die laatste verkiezen dan de standaard gele M 😉

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Atlantico - Review + kerstshoppen 2017 - Eetzaakjes atlantico vecindario

Lees ook:

♥ kerstshoppen in winkelcentrum Las Terrazas
♥ kerstshoppen in winkelcentrum Alisios

2 reacties op “Kerstshoppen in winkelcentrum Atlantico Vecindario

  1. Melissa
    Melissa zegt:

    Hi Maris,

    Leuk dat je even reageert 🙂 Dat meen je niet!? Volgende vakantie maar eens een keertje stoppen dan. Het is echt een leuk centrum. Trouwens, rondom het centrum kun je ook lekker lopen. Gezellige (winkel)straatjes en eetzaakjes.

    Groetjes Melissa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.