Kerstshoppen in winkelcentrum Las Terrazas

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Las Terrazas - Shoppen in kerstsfeer

Winkelcentrum Las Terrazas: één van mijn favoriete winkelcentra om even lekker te shoppen! En ik ben niet de enige 😉 Op een gemiddelde zaterdag lijkt het namelijk net alsof heel het eiland leegloopt naar dit immens populaire winkelgebied. Voor een behoorlijke tijd was het alleen de lokale bevolking die naar Las Terrazas trok, maar tegenwoordig zie je hier ook steeds meer toeristen een dagje vertoeven. Meer weten over kerstshoppen in winkelcentrum Las Terrazas? Lees dan snel verder!

Kerstshoppen in winkelcentrum Las Terrazas

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Las Terrazas - Shoppen in kerstsfeer - Las Terrazas druk

Winkelcentrum, ofwel Centro Comercial Las Terrazas is te vinden langs de snelweg GC1 bij Jinámar. Vanaf het zuiden van Gran Canaria doe je er een klein halfuurtje over. Er is een overdekte parkeerplaats waar je je auto gratis kunt parkeren. Mocht je niet over een (huur)auto beschikken, dan kun je ook nog gebruik maken van de bus. Adres: Autovía GC-1, Km 5.5, 35212 Telde, Las Palmas, Spanje.

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Las Terrazas - Shoppen in kerstsfeer - Las Terrazas kerstsfeer

Las Terrazas is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur. De horeca blijft open tot 24.00 uur. Let op: op (nationale) feestdagen kunnen afwijkende openingstijden van toepassing zijn. Ook handig: Las Terrazas beschikt over voldoende (gratis) toiletten!

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Las Terrazas - Shoppen in kerstsfeer - Kerstboom Las Terrazas

Winkels in winkelcentrum Las Terrazas

Hoewel Las Terrazas in eerste instantie aangeprijsd wordt als outlet centrum, zijn daar de meningen over verdeeld. Ik persoonlijk vind dat er inderdaad wel wat mooie aanbiedingen te vinden zijn, maar zou het niet per sé een outlet noemen. De mooiste outlet koopjes scoor je bij: Nike Factory Outlet, Mango en de outlet store van El Corte Inglés.

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Las Terrazas - Shoppen in kerstsfeer - Winkels Las Terrazas

De dames onder ons moeten zeker ook even binnenstappen bij Lefties, waar ze leuke kleding voor zachte prijsjes verkopen. En als je er dan toch bent: loop ook eens binnen bij Flormar, waar ze geweldige make-up verkopen (vooral de matte lipstick is een echte aanrader!). Andere leuke winkels: een variëteit aan Chinese duizend-en-één-dingen-zaakjes, Jysk (de woonwinkel!), Pepe Jeans, Calvin Klein, Kiabi, Encuentro (soms leuk), Mediamarkt en  Levi’s. Daarnaast heb je nog een paar sport- en brillenzaken.

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Las Terrazas - Shoppen in kerstsfeer - Lefties Las Terrazas

Eten in winkelcentrum Las Terrazas

Zeg je Canario, dan zeg je eten. En dus, is Las Terrazas ook rijk aan allerlei soorten en maten eetzaakjes. Wat je hier overigens niet hoeft te verwachten zijn zaakjes waar ze ook maar enige vorm van gezonde voeding verkopen… Uiteraard zijn er de nodige fastfood restaurants zoals McDonalds, Burger King en (sinds kort) KFC, maar deze zijn veel minder populair onder de Canario’s. Het is gewoon te duur in verhouding met de andere koffie- en eetzaakjes (waar je trouwens ook véél lekkerder eet). Dus: loop gewoon eens ergens binnen waar het druk is met locals!

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Las Terrazas - Shoppen in kerstsfeer - Koffiezaakje Las Terrazas

Oh en als je zin hebt in een puntzak friet, ga dan naar Pomme Trip. Hier serveren ze namelijk geen voorgebakken friet, maar maken ze de frietjes zélf. Yum!

Emigreren Gran Canaria - Winkelcentrum Las Terrazas - Shoppen in kerstsfeer - Pomme Trip puntzak friet

Lees ook:
♥ kerstshoppen in winkelcentrum Atlantico
♥ kerstshoppen in winkelcentrum Alisios

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.