Getest: de vertical garden van Happy Jungle

Melissa testte de vertical garden van happy jungle

Ben jij ook zo gek op planten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! In dit artikel laat ik jullie zien hoe je heel makkelijk een moestuin kunt maken met de vertical garden van Happy Jungle. Een geniale uitvinding, als je het mij vraagt. Zie, ik ben niet zo handig als het op klussen en boren aankomt. Anderzijds doe ik niets liever dan het groen in huis halen met kamer- en kruidenplantjes.

Vertical garden van Happy Jungle

Dit artikel over de vertical garden van Happy Jungle is geschreven in samenwerking met happyjungle.shop

Het is geen geheim dat ik gék ben op planten. En zelfs dat is een understatement. Mijn liefde voor planten begon toen ik naar Gran Canaria emigreerde en mijn tuin omtoverde tot een eetbare tuin. Voordat ik het wist stond mijn tuin bomvol met tientallen kruiden, peper- en tomatenplanten. Je kunt je voorstellen dat die tuin nog steeds eengroot gemis is nu ik weer in Nederland woon. Sterker nog, mijn 2 x 2 balkonnetje is er niets bij.

Maar gelukkig kwam er hulp vanuit onverwachte hoek! Zo zat ik een tijdje geleden lekker op Instagram te scrollen toen ik per toeval het Instagram account van HappyJungle tegenkwam. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt toen ik zag dat ze verschillende soorten vertical gardens, ofwel verticale tuinen, verkochten. Ik nam een kijkje in de webshop en besloot, brutaal als dat ik ben, contact met ze op te nemen om de vertical garden te mogen reviewen.

Een foolproof ophangsysteem

Een paar dagen na ons contact ontving ik een pakketje met de vertical garden van Happy Jungle. En als een kind zo blij was ik! Zoals gezegd ben ik niet bepaald een kluswonder. En gelukkig hoef je dat ook helemaal niet te zijn om deze plantenzak op te hangen. Het ophangsysteem is foolproof en slechts een kwestie van 2 gaatjes boren, een pluggetje erin, haakjes in de pluggetjes draaien en klaar is Kees!

Waterdichte plantenzak voor binnen en buiten

Plantenzak klinkt wellicht een beetje oneerbiedig, maar ik kan me voorstellen dat nog niet iedereen bekend is met de vertical garden van Happy Jungle. Omdat mijn balkon wat te wensen overlaat qua licht en ruimte koos ik ervoor om deze plantenzak in mijn keuken te hangen. En hoe fijn is het dat dat ook gewoon kan! Ik ben gek op koken met verse kruiden. Die geven een stuk meer smaak dan de gedroogde varianten. Ik koos voor biologische kruiden uit het tuincentrum: munt, oregano, citroentijm, gewone tijm, peterselie en inmiddels heb ik ook een basilicumplantje toegevoegd.

De vertical garden hangt tegen een muur tegenover een raam op het Noordwesten. Hierdoor krijgen ze genoeg licht om te groeien, maar staat er zeker geen fel zonlicht op. Dit zou de blaadjes namelijk kunnen verbranden. Mijn plantenzak heeft 7 pockets en past echt perfect in het midden van het muurtje. Happy Jungle verkoopt verschillende soorten verticale tuinen: horizontale en verticale. Ook leuk: je kunt je plantenzak uitbreiden en verschillende gardens aan elkaar verbinden. Hallo groene muur!

Waar te koop?

Ben je net zo enthousiast geworden over deze plantenzak als dat ik ben en kun je niet wachten om zelf het groen in huis te halen? De vertical garden is exclusief verkrijgbaar in de webshop van Happy Jungle. En om nog even een duit in het zakkie te doen heb ik nog een mooie korting voor jullie gefixt! Bestel ‘m nu met 15% korting via met happyjungle.shop. Het enige dat je hoeft te doen is code: MELISSA2021 in te vullen bij het afrekenen. Let op: korting geldig bij bestellingen v.a. 45 euro. Meer weten? Neem dan een kijkje op de site of bekijk hieronder mijn YouTube video.

Ook interessant:
♥ tips voor je eerste keer Gran Canaria
♥ mooiste stranden op de Canarische Eilanden
wandelen op de Bergse Heide 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.