Over Melissa

Emigreren Gran Canaria - Over mij - Melissa

Hola! 

Bienvenidos en welkom op Emigreren Gran Canaria: de leukste blog over Gran Canaria! Op deze over mij pagina vertel ik je meer over mij en over het ontstaan van deze blog! Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op. Je bent ongetwijfeld hartstikke benieuwd wie er achter deze blog schuilgaat. 

Over mij

Ik ben Melissa, geboren in ’88 en groot liefhebster van reizen (naar Gran Canaria), lekker eten en mijn labrador Bram ♥  In februari 2014 besloot ik om samen met mijn chocoladebruine Labrador Bram te emigreren naar Gran Canaria, waar we tot 2017 gewoond hebben. In de jaren dat ik op dit fantastische eiland woonde, werkte ik in de toeristische en vastgoed sector. Hierdoor ontmoette ik honderden toeristen en tal van andere emigranten.

Over Emigreren Gran Canaria

Emigreren Gran Canaria - Emigreren naar Gran Canaria als twintiger - De voor- en nadelen - Melissa Tejeda

Door mijn werk op Gran Canaria kwam ik vaak in contact met Nederlanders en Belgen die ook met idee rondliepen om ooit te emigreren naar Gran Canaria. Ik besloot deze mensen op weg te helpen door mijn eigen ervaringen met hen te delen en hun vragen te beantwoorden via een Facebook groep: Emigreren Gran Canaria Community.

De Facebook groep over Gran Canaria was populairder dan verwacht. Ik heb altijd al grote passie gehad voor schrijven en het maken van websites. En dus besloot ik in juni 2017 om met een blog over Gran Canaria te beginnen.

Emigreren Gran Canaria - Reisverslag - Hoogtepunten van New York – Amerika trip deel 1 - Melissa Top of the Rock Rockefeller Center New York

Al gauw besteedde ik ieder vrij uurtje aan mijn blog. Naast persoonlijke emigratie tips wilde ik ook vakantie tips delen en meer vertellen alle dingen die Gran Canaria zo mooi en bijzonder maken. De blog werd een plekje om alles te vinden over Gran Canaria. En voor mij, een uitlaadklep om mijn liefde voor dit eiland te delen.

Inmiddels vind je meer dan 100 artikelen op deze blog, van vakantie tot emigratie tips en alles er tussenin! Ondertussen begon mijn blog meer een uit de hand gelopen hobby te worden. En dus, besloot ik om Emigreren Gran Canaria 100% officieel te maken. Sinds maart 2018 staat mijn blog dus ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 71231250, YAY!

Aloe Vera plantage in Fataga Gran Canaria

Ondertussen schrijf ik niet alleen meer over Gran Canaria, maar over al mijn reizen over de wereld. Zo ging ik tijdens de kerst periode weer naar Londen en maakte ik een onvergetelijke reis door Amerika, met als startpunt New York!

En alsof dat nog niet genoeg was, opende ik in 2018 mijn eigen webshop met Aloë Vera crèmes uit de Canarische Eilanden!

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Stuur me dan gerust een berichtje.Ik vind het hartstikke leuk om vragen van lezers te krijgen en je op weg te helpen!

Met grote dank aan ouders en zusje, die mij altijd en in alles steunen. En natuurlijk aan jou, bezoeker en lezer van deze blog.

​Liefs, Melissa.