Hola!

Ik ben Melissa, het gezicht achter Emigreren Gran Canaria. Ik ben gek op reizen, schrijven, Spanje, Gran Canaria en mijn chocoladelabrador Bram! Na een aantal jaar als reisleidster in Spanje en op Gran Canaria gewerkt te hebben, besloot ik in 2014 om samen met Bram te emigreren naar Gran Canaria, waar we tot 2017 gewoond hebben. In de jaren dat ik op Gran Canaria woonde werkte ik in het toerisme en in de vastgoed sector. Hierdoor ontmoette ik honderden vakantiegangers en andere emigranten van over de hele wereld.

Ik heb altijd al grote passie gehad voor schrijven en het maken van websites. En zo besloot ik om in juni 2017 te starten met een eigen reisblog in het teken van Gran Canaria. Dit deed ik vooral omdat ik het erg leuk vind om mensen te helpen én om mijn liefde voor Gran Canaria met andere Gran Canaria fans te delen. 

Hoe het begon

Al gauw besteedde ik ieder vrij uurtje aan Emigreren Gran Canaria. Naast (persoonlijke) emigratie tips wilde ik ook vakantie tips delen en meer vertellen over alle dingen die Gran Canaria zo mooi en bijzonder maken, zoals de minder bekende plekjes die je niet zo snel in de toeristische reisgidsen ziet. De site werd een platform om alles te vinden over Gran Canaria én voor mij een uitlaadklep om mijn liefde voor dit eiland te delen. Inmiddels wordt Emigreren Gran Canaria maandelijks door meer dan 6000 mensen gelezen en vind je meer dan 150 artikelen op mijn site, van leuke vakantie tips tot handige informatie over emigreren naar Gran Canaria.

Wat ik doe

In 2017 verhuisde ik terug naar Nederland. En ondanks dat ik nu weer in Nederland woon, ga ik nog heel graag en zeer regelmatig op- en neer naar Gran Canaria, dat altijd mijn tweede thuis zal blijven! Tegenwoordig schrijf ik ook over andere bestemmingen, zoals mijn woonplaats Bergen op Zoom, stedentrips naar de bruisende stad Londen en een mooie rondreis door Amerika (New York – Memphis – New Orleans en Orlando). En alsof bloggen alleen al nog niet genoeg was, opende ik in 2018 ook een eigen webshop met de originele Aloë Vera crèmes uit de Canarische Eilanden!

Let’s get in touch!

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Neem dan gerust contact met mij op! Ik vind het hartstikke leuk om vragen van lezers te krijgen en je op weg te helpen! 

Heb je interesse in een samenwerking met mij? Ik ga altijd open voor nieuwe samenwerkingen en kruip regelmatig in de pen als freelance copywriter. Neem hiervoor even een kijkje op de pagina samenwerken.