Over Melissa

Emigreren Gran Canaria - Samenwerken - Samenwerken met Emigreren Gran Canaria - Melissa in Puerto de Mogan

Hola! 

Ik ben Melissa, het gezicht achter Emigreren Gran Canaria. Ik ben gek op reizen, Gran Canaria, en mijn chocoladelabrador Bram! In 2014 besloot ik om samen met Bram te emigreren naar Gran Canaria, waar we tot 2017 gewoond hebben. In de jaren dat ik op Gran Canaria woonde, werkte ik in het toerisme en de vastgoed sector. Hierdoor ontmoette ik honderden vakantiegangers en andere emigranten.

Ik heb altijd al grote passie gehad voor schrijven en het maken van websites. En zo besloot ik om in juni 2017 te starten met een eigen reisblog, Emigreren Gran Canaria. Dit deed ik vooral omdat ik het erg leuk vind om mensen te helpen. Destijds was er namelijk nauwelijks informatie te vinden over emigreren naar Gran Canaria. 

Emigreren Gran Canaria - Emigreren naar Gran Canaria als twintiger - De voor- en nadelen - Melissa Tejeda

Al gauw besteedde ik ieder vrij uurtje aan mijn blog. Naast (persoonlijke) emigratie tips wilde ik ook vakantie tips delen en meer te vertellen over alle dingen die Gran Canaria zo mooi en bijzonder maken. De blog werd een plekje om alles te vinden over Gran Canaria. En voor mij een soort uitlaadklep om mijn liefde voor dit eiland te delen. Inmiddels vind je meer dan 125 artikelen op deze blog, van leuke vakantie tips tot handige informatie over emigreren naar Gran Canaria.

Emigreren Gran Canaria - Reisverslag - Hoogtepunten van New York – Amerika trip deel 1 - Melissa Top of the Rock Rockefeller Center New York

Ondanks dat ik nu weer in Nederland woon, ga ik nog graag op- en neer naar Gran Canaria, dat altijd mijn tweede thuis zal blijven! Tegenwoordig schrijf ik ook over andere bestemmingen, zoals mijn stedentrips naar de bruisende stad Londen en een mooie rondreis door Amerika (New York – Memphis – New Orleans en Orlando). En alsof bloggen alleen nog niet genoeg was, opende ik in 2018 ook een eigen webshop met Aloë Vera crèmes uit de Canarische Eilanden!

Jonge Aloe Vera plantjes op de Aloe Vera plantage in El Goro op Gran Canaria

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Stuur me dan gerust een berichtje. Ik vind het hartstikke leuk om vragen van lezers te krijgen en je op weg te helpen!

Met grote dank aan ouders en zusje, die mij altijd en in alles steunen. En natuurlijk aan jou, bezoeker en lezer van deze blog.

​Liefs, Melissa.