Emigreren Gran Canaria - Emigreren naar Gran Canaria als twintiger - De voor- en nadelen - Melissa Tejeda

Over melissa

Bienvenidos en welkom op Emigreren Gran Canaria: de leukste blog over Gran Canaria! Op deze over mij pagina vertel ik je meer over mij en over het ontstaan van deze blog! Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op. Je bent ongetwijfeld hartstikke benieuwd wie er achter deze blog schuilgaat. Ik ben Melissa, geboren in 1988 en groot liefhebster van reizen, lekker eten en mijn labrador Bram ♥ In februari 2014 besloot ik om samen met mijn chocoladebruine Labrador Bram te emigreren naar Gran Canaria, waar we tot begin 2017 gewoond hebben. In de jaren dat ik op dit fantastische eiland woonde, werkte ik in de toeristische en vastgoed sector. Hierdoor ontmoette ik honderden toeristen en tal van andere emigranten.

Emigreren Gran Canaria - Emigreren naar Gran Canaria als twintiger - De voor- en nadelen - De nadelen - Melissa Tejeda

Over Emigreren Gran Canaria

Door mijn werk kwam ik vaak in contact met Nederlanders en Belgen die ook met idee rondliepen om ooit te emigreren naar Gran Canaria. Ik besloot deze mensen op weg te helpen door mijn eigen ervaringen met hen te delen en hun vragen te beantwoorden via een Facebook groep: Emigreren Gran Canaria Community. Dit was het vroege begin van de blog, Emigreren Gran Canaria.

Ik heb al mijn hele leven een grote passie voor schrijven en het maken van websites. En dus besloot ik de Facebook groep om te toveren naar een heuse blog (juni 2017). Ik merkte al snel dat er veel vraag was naar informatie over Emigreren naar Gran Canaria. Het gratis platform groeide uit z’n jasje…

Emigreren Gran Canaria - Over mij - Melissa en Bram

en toen …

In augustus schakelde ik om naar een betaald platform en investeerde ik ieder vrij uurtje in Emigreren Gran Canaria. Al gauw kwam er ook steeds meer vraag naar vakantie tips en reisverslagen over Gran Canaria. De blog werd een plekje om alles te vinden over Gran Canaria. En voor mij, een uitlaadklep om mijn liefde voor dit eiland te delen.

Met de start van het nieuwe jaar ging het ineens heel snel. In januari 2018 bereikte Emigreren Gran Canaria een toppunt: 7375 unieke bezoekers! Na deze piek werd ik steeds vaker benaderd voor leuke samenwerkingen. Dit gaf uiteindelijk ook de doorslag om Emigreren Gran Canaria 100% officieel te maken. En dus mag ik met trots vermelden, dat deze blog sinds maart 2018 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 71231250, YAY!

Emigreren Gran Canaria - Reisverslag - Hoogtepunten van New York City – Amerika trip deel 2 - The MET steps Melissa

Ondertussen schrijf ik niet alleen meer over Gran Canaria, maar deel ik sinds kort ook mijn reizen naar andere bestemmingen. Zo ging ik tijdens de kerst periode naar Londen en maakte ik een droomreis door Amerika, met als startpunt New York!

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Stuur me dan gerust een berichtje. Ik vind het hartstikke leuk om vragen van lezers te krijgen en je op weg te helpen!

Met grote dank aan ouders en zusje, die mij altijd en in alles steunen. En natuurlijk aan jou, bezoeker en lezer van deze blog.

​Liefs, Melissa.