Welkom op Emigreren Gran Canaria: de leukste blog over Gran Canaria! Op deze ‘over mij’ pagina lees je alles over mij, Melissa en over het ontstaan van deze blog! Heb je vragen, stuur me dan gerust een mailtje via info@emigrerengrancanaria.nl

Over mij

Je bent ongetwijfeld hartstikke benieuwd wie er achter deze blog schuilgaat ūüėČ Ik ben Melissa, geboren in 1988 en groot liefhebster van reizen, lekker eten en mijn labrador Bram.

Emigreren Gran Canaria - Over mij - Bram

 

In februari 2014 besloot ik Рsamen met Bram Рte emigreren naar Gran Canaria, waar we tot begin 2017 gewoond hebben. In de jaren dat ik op dit fantastische eiland woonde, deed ik werkte ik o.a. in het toerisme én de vastgoed sector. Hierdoor ontmoette ik honderden toeristen en tal van andere emigranten.

Over Emigreren Gran Canaria

Door mijn hierboven beschreven werkzaamheden kwam ik vaak in contact met Nederlanders en Belgen die óók wilden emigreren naar Gran Canaria. Ik besloot deze mensen op weg te helpen door mijn ervaringen met hen te delen en hun vragen te beantwoorden via een Facebook groep: Emigreren Gran Canaria Community. Dit was het vroege begin van de blog, Emigreren Gran Canaria.

Ik heb al mijn hele leven een grote passie voor schrijven en het maken van websites. En dus besloot ik de Facebook groep om te toveren naar een heuse blog (juni 2017).¬†Ik merkte al snel dat er veel vraag was naar informatie over Emigreren naar Gran Canaria. Het gratis platform groeide uit z’n jasje…

Emigreren Gran Canaria - Melissa

In augustus schakelde ik om naar een betaald platform en investeerde ik ieder vrij uurtje in Emigreren Gran Canaria. Al gauw kwam er ook steeds meer vraag naar vakantie tips en reisverslagen over Gran Canaria. De blog werd een plekje om alles te vinden over Gran Canaria. En voor mij, een uitlaadklep om mijn liefde voor dit eiland te delen.

Met de start van het nieuwe jaar ging het ineens heel snel. In januari 2018 bereikte Emigreren Gran Canaria een toppunt: 7375 unieke bezoekers! Na deze piek werd ik steeds vaker benaderd voor leuke samenwerkingen. Dit gaf uiteindelijk de doorslag om Emigreren Gran Canaria 100% officieel te maken. En dus mag ik met trots vermelden, dat deze blog sinds maart 2018 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 71231250, YAY!

Per augustus 2018 mocht nog een andere droom van mij waarmaken, namelijk het openen van mijn eigen webshop! In de webshop vind je echte Alo√ę Vera cr√®mes uit de Canarische Eilanden. Hierbij kun je denken aan pure Alo√ę Vera gels, luxe gezichtscr√®mes en heerlijke lichaamsverzorging. Lees hier verder voor een verslag van mijn bezoek aan de Alo√ę Vera plantages op Gran Canaria.

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Neem dan contact met mij op!

Met grote dank aan ouders en zusje, die mij altijd en in alles steunen. En natuurlijk aan jou, bezoeker en lezer van deze blog!

‚ÄčLiefs, Melissa.