Emigreren Gran Canaria - Emigreren naar Gran Canaria als twintiger - De voor- en nadelen - Melissa Tejeda

Hola!

Ik ben Melissa, het gezicht achter Emigreren Gran Canaria. Ik ben gek op reizen, schrijven, Gran Canaria en mijn chocoladelabrador Bram! In 2014 besloot ik om samen met Bram te emigreren naar Gran Canaria, waar we tot 2017 gewoond hebben. In de jaren dat ik op Gran Canaria woonde werkte ik in het toerisme en in de vastgoed sector. Hierdoor ontmoette ik honderden vakantiegangers en andere emigranten.

Emigreren Gran Canaria

Ik heb altijd al grote passie gehad voor schrijven en het maken van websites. En zo besloot ik om in juni 2017 te starten met een eigen reisblog, Emigreren Gran Canaria. Dit deed ik vooral omdat ik het erg leuk vind om mensen te helpen én om mijn liefde voor Gran Canaria met anderen te delen. Destijds was er nauwelijks informatie te vinden over emigreren naar Gran Canaria.

Emigreren Gran Canaria - Over mij - Melissa en Bram

Hoe het begon

Al gauw besteedde ik ieder vrij uurtje aan mijn blog. Naast (persoonlijke) emigratie tips wilde ik ook vakantie tips delen en meer te vertellen over alle dingen die Gran Canaria zo mooi en bijzonder maken. De blog werd een platform om alles te vinden over Gran Canaria. En voor mij een uitlaadklep om mijn liefde voor dit eiland te delen. Inmiddels vind je meer dan 130 artikelen op deze blog, van leuke vakantie tips tot handige informatie over emigreren naar Gran Canaria.

Wat ik doe

Ondanks dat ik nu weer in Nederland woon, ga ik nog graag op- en neer naar Gran Canaria, dat altijd mijn tweede thuis zal blijven! Tegenwoordig schrijf ik ook over andere bestemmingen, zoals mijn stedentrips naar de bruisende stad Londen en een mooie rondreis door Amerika (New York – Memphis – New Orleans en Orlando). En alsof bloggen alleen nog niet genoeg was, opende ik in 2018 ook een eigen webshop met Aloë Vera crèmes uit de Canarische Eilanden!

Emigreren Gran Canaria - Reisverslag - Hoogtepunten van New York – Amerika trip deel 1 - Melissa Top of the Rock Rockefeller Center New York

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Neem dan gerust contact met mij op! Ik vind het hartstikke leuk om vragen van lezers te krijgen en je op weg te helpen!