Winactie Aloë Vera gel: win een grote fles pure Aloë Vera gel t.w.v. 49,95 (verlopen)

Pure Aloe Vera gel met 99% Aloë Vera uit de Canarische Eilanden fles 1 liter

Met september in zicht komt er alweer bijna een einde aan de lange dagen, zomerse temperaturen en zwoele zomeravonden. Dan is het weer tijd voor de gezellige herfst- en wintersfeer. Nou moet ik zeggen dat ik zelf ontzettend gek ben op de wintertijd. Lekker in het bos lopen op regenachtige dagen, kaarsjes aan, met een kopje soep en dekentje op de bank, heerlijk! Maar heeft die omslag naar een ander seizoen ook een minder leuke kant. Zodra het weer ook maar een béétje omslaat wordt, smeer ik me gek met allerlei crèmes om mijn huid niet uit te laten drogen. Gelukkig heb ik, met de lancering van mijn webshop, flink kunnen testen met de Aloë Vera crèmes uit Gran Canaria. Trouwens, ik niet alleen. Ik denk dat mijn familie, met al dat testen, een beetje Aloë Vera moe is geworden 😉 En dus leek het me leuk om ook jullie de kans te geven om je droge huidje te verwennen met een winactie Pure Aloë Vera gel!

Deze winactie is inmiddels gesloten!!!

Winactie Aloë Vera gel

Deze pure Aloë Vera gel bevat maar liefst 99% pure Aloë Vera en is ontzettend goed bij huidklachten- en aandoeningen. De gel wordt gemaakt van de pulp en sap uit de Aloë Vera plant. En over de planten gesproken: deze worden op organische en diervriendelijke wijze geteeld, op de Vulkanische grond van de Canarische Eilanden. Hierdoor zijn de Aloë Vera planten niet alleen van extreem hoge kwaliteit, maar bevatten ze ook nog eens ontzettend veel goede mineralen! Sinds ik de Aloë Vera gel gebruik merk ik dat mijn huid super zacht is geworden. – Wil je nou meer lezen over deze pure Aloë Vera gel en alle voordelen? Dat kan hier – Nieuwsgierig naar de producten in mijn webshop? Kijk dan hier – Zelf een Aloë Vera plantage bezoeken? Lees dan hier verder

Hoe maak je mee aan deze winactie Aloë Vera gel?

Simpel: laat een reactie achter onder het Facebook bericht van deze winactie en vertel waarom jij deze Aloë Vera gel goed zou kunnen gebruiken!

Spelregels winactie Aloë Vera gel

– Deze winactie loopt van maandag 27 augustus t/m zondag 2 september 23.59 uur (Nederlandse tijd)
– De winnaar ontvangt 1 fles pure Aloë Vera gel van 1 liter t.w.v. 49,95 euro (de winnaar wordt bepaald via een loting)
– Alle Nederlandstalige lezers maken kans, ongeacht of je in Nederland, België, Duitsland of in een ander land woont
– Verzending geschied via PostNL (pakket met Track en Trace) en wordt door Emigreren Gran Canaria betaald
– De winnaar wordt op maandag 3 september bekend gemaakt via de Emigreren Gran Canaria Facebook fanpage (vergeet de pagina dus niet te volgen!)
– Liken, volgen of delen van dit bericht is niet verplicht, maar wel hartstikke leuk!
– Deze pure Aloë Vera gel is niet overdraagbaar, inwisselbaar en kan niet omgewisseld worden voor geld en/of voor andere producten of diensten

4 reacties op “Winactie Aloë Vera gel: win een grote fles pure Aloë Vera gel t.w.v. 49,95 (verlopen)

  1. Marian B zegt:

    Ik heb al jaren een onrustige huid en huidklachten. Ben benieuwd of dit wat voor mij kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.