Winactie: maak kans op vrijkaarten voor de emigratiebeurs 2018

Emigreren Gran Canaria - Winactie - Maak kans op vrijkaarten voor de emigratiebeurs 2018

Het is weer zover: de emigratiebeurs 2018 staat voor de deur! Hét event voor Nederlandstalige emigranten in spé! Ben jij nou al een tijdje bezig met je emigratieplannen, maar kom je er niet helemaal aan uit? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Emigratiebeurs! Kom in contact met andere emigranten, of emigranten in spé en laat je lekker inspireren en informeren over alles omtrent emigratie. Gezien ik de emigratiebeurs zelf ook zal bezoeken, leek het mij een leuk idee om een winactie voor jullie op te zetten! En dus lieve lezers, geef ik de aankomende 15 dagen, iedere dag 2 vrijkaarten weg voor de emigratiebeurs 2018, in samenwerking met de Emigratiebeurs. Wil jij weten hoe je hier kans op maakt? Lees dan snel verder!

Deze winactie is inmiddels verlopen. Maar niet getreurd, want er volgt snel weer een nieuwe winactie op Emigreren Gran Canaria! Iedereen bedankt voor jullie deelname!

Deze winactie is opgezet in samenwerking met de Emigratiebeurs. Emigreren Gran Canaria mag daarom 30 vrijkaarten weggeven voor de Emigratiebeurs 2018. Hiervoor ontvangt Emigreren Gran Canaria een vergoeding in de vorm van 2 gratis toegangsbewijzen.
Emigreren Gran Canaria - Winactie - Maak kans op vrijkaarten voor de emigratiebeurs 2018 - Emigratiebeurs 2018 logo

Op zaterdag 10 en zondag 11 februari kunnen emigranten in spé weer een hele dag genieten van een schat aan informatie over emigratie. Zo zijn er ruim 165 exposanten uit het binnen- en buitenland en kun je meer dan 100 gratis presentaties bijwonen. Deze worden niet alleen gegeven door specialisten en andere deskundigen, maar ook door mensen die zelf geëmigreerd zijn! Pak bijvoorbeeld de presentatie van Hans & Nel (auteurs van ‘het geheim van de berghut’ en oprichters van droomplekacademie) die hun ‘5 GEHEIMEN om hobbels en tegenslag te overwinnen op weg naar jouw ‘Ik Vertrek’-droom’ delen, of die van Wouter Bomon (contactpersoon Emigratiebureau Spanje in Nederland en België) over ‘Emigreren naar Spanje’. Kortom, als ik het presentatie programma bekijk, is dit een uitgelezen kans om je te laten informeren én inspireren! En met een verwacht aantal van 11.000 bezoekers, is het natuurlijk ook een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met andere emigranten en aankomend emigranten 😉

Spanje gastland van Emigratiebeurs 2018

Emigreren Gran Canaria - Winactie - Maak kans op vrijkaarten voor de emigratiebeurs 2018 - Spanje gastland Emigratiebeurs 2018 logo

Viva España! Dit jaar krijgt de emigratiebeurs een Spanje sausje. Spanje mag namelijk optreden als gastland van de Emigratiebeurs 2018! Volgens het centraal bureau voor de statistiek (CBS) staat Spanje in de top 3 van emigratiebestemmingen bij de 143.000 mensen die jaarlijks emigreren. De verwachting is dat het aantal emigranten de aankomende jaren zal toenemen én dat er ook steeds meer mensen zullen kiezen voor parttime verblijf in het buitenland.

Hoe doe je mee?

Emigreren Gran Canaria - Winactie - Maak kans op vrijkaarten voor de emigratiebeurs 2018 - Meedoen winactie Emigratiebeurs 2018

Simpel! Vertel waarom jij graag naar de Emigratiebeurs 2018 zou willen gaan én met wie, door deze persoon bijvoorbeeld te taggen in het bericht hieronder. De winnaar wordt iedere avond om 21.00 uur bekend gemaakt via de Facebook Fanpage van Emigreren Gran Canaria. Vergeet de pagina dus niet de liken! Iedereen die vanaf 21 januari gereageerd onder dit bericht heeft maakt kans!

Spelregels

– Deze winactie loopt van zondag 21 januari t/m zondag 4 februari 20.30 uur (Nederlandse tijd). – De winnaar ontvangt 2 vrijkaarten voor de Emigratiebeurs (t.w.v. 17,50 euro per ticket) – Tickets zijn geldig op zaterdag 10  en zondag 11 februari (van 10.00 tot 17.00 uur) – De winnaar wordt dagelijks om 21.00 uur bekend gemaakt  via de Emigreren Gran Canaria Facebook fanpage. – Iedereen die vanaf 21 januari gereageerd heeft maakt kans. – Liken, volgen of delen van dit bericht is niet verplicht, maar wel superleuk!

Wil je meer weten over de Emigratiebeurs, of alvast tickets aanschaffen? Neem dan een kijkje op website van de Emigratiebeurs.

2 reacties op “Winactie: maak kans op vrijkaarten voor de emigratiebeurs 2018

  1. John & ilona zegt:

    Voor de gezondheid van ons twee , en voor onze vrienden die wij er in de loop der jaren hebben leren kennen

  2. Melissa zegt:

    Hi John & Ilona,

    Wat leuk dat jullie reageren en geïnteresseerd zijn in de winactie! Iedereen die vanaf 21 januari gereageerd heeft , maakt nog kans op 2 vrijkaarten voor de #emigratiebeurs, t/m 4 februari.

    Groetjes Melissa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.