Winactie fotofabriek: win een foto op Canvas van 30 x 20 cm

Emigreren Gran Canaria - Winactie fotofabriek - Win een foto op Canvas van 30 x 20 cm - Canvas Anfi del Mar

De winter staat weer voor de deur, dus is er geen beter moment om je gedachten weer even af te laten dwalen naar Gran Canaria! En hoe kun je dat beter doen met deze Canvas van het prachtige Anfi strand 😉 Nu de dagen korter worden en de kou in aantocht is, vind ik het heerlijk om mijn Gran Canaria foto’s erbij te pakken en weg te dromen bij zwoele zomeravonden en lange stranddagen. Who’s with me? Deze winactie is inmiddels verlopen.

Deze winactie is opgezet in samenwerking met de Fotofabriek

Toen ik benaderd werd door de Fotofabriek hoefde ik niet lang na te denken over welke foto ik zou gebruiken voor deze Canvas. Anfi del Mar is namelijk een van mijn favoriete plekjes op Gran Canaria! Het maken en bestellen van de foto op Canvas ging supersnel en makkelijk. Hiervoor hoef je echt 0 kennis te hebben van computer software. Je kiest een van je mooiste foto’s, upload ‘m in de Online Editor, plaatst de foto in het doek et voilà, klaar is Kees! Je kan je foto zelfs nog bewerken met een mooie filter, om bijvoorbeeld de kleuren in je foto wat meer naar voren te halen.

Emigreren Gran Canaria - Winactie fotofabriek - Win een foto op Canvas van 30 x 20 cm - Online Canvas maken bij Fotofabriek

Bij Fotofabriek heb je de keuze uit verschillende afmetingen en formaten, zodat je altijd de beste optie kunt kiezen voor jouw foto. Voordat je je bestelling definitief maakt, kun je je Canvas ook nog even previewen. Dit vond ik zelf wel een mooi pluspunt, omdat je vooráf kunt bepalen of het helemaal naar je zin is. Daarna is slechts 1 druk op de knop en wordt je bestelling binnen 24 uur bedrukt en verzonden, YAY! Mijn Canvas zat de volgende ochtend al, netjes verpakt, in de brievenbus en was precies zoals ik had gehoopt.

Emigreren Gran Canaria - Winactie fotofabriek - Win een foto op Canvas van 30 x 20 cm - Fotoboek maken - Canvas Anfi del Mar

Fotofabriek heeft trouwens nog veel meer leuke foto gerelateerde producten, zoals een gepersonaliseerd fotoboek. Ik kan me nog herinneren dat wij vroeger onze vakantiefoto’s lieten ontwikkelen om ze daarna in een vakantiealbum te plakken. Vervolgens plakten we er van die tekstballon stickertjes bij of schreven we handmatig iets onder de foto, zoals in mijn prachtige *ahum* schoolreis-fotoboek uit 2004 hieronder 😉 Hoe handig dat je dit nu allemaal digitaal kunt doen?

Emigreren Gran Canaria - Winactie fotofabriek - Win een foto op Canvas van 30 x 20 cm - Fotoboek maken - Schoolreis Londen 2004

Kortom, ik ben reuze enthousiast over Fotofabriek! En om dit met jullie te delen, heb ik besloten mijn Gran Canaria Canvas weg te geven! Hoe leuk zou het zijn als dit vakantiekiekje binnenkort boven jouw bank hangt? Laat mij weten waarom jij graag zou willen winnen en wie weet is deze Canvas binnenkort van jou!! Meer weten over de Fotofabriek of zelf een Canvas maken? Kijk dan even op de website

Spelregels winactie Fotofabriek

– Deze winactie loopt van zaterdag 13 oktober tot dinsdag 16 oktober 23.59 uur (Nederlandse tijd).
– De winnaar ontvangt één Canvas van 30 x 20 cm, zoals weergegeven in de afbeelding (de winnaar wordt bepaald via een loting).
– Alle Nederlandstalige lezers maken kans, ongeacht of je in Nederland, België, Gran Canaria, Spanje of in een ander land woont.
– Verzending geschied via PostNL (pakket met Track en Trace) en wordt door Emigreren Gran Canaria betaald.
– De winnaar wordt op woensdag 17 oktober bekend gemaakt via de Emigreren Gran Canaria Facebook fanpage. Vergeet de pagina dus niet te liken en te volgen (niet verplicht, maar wel hartstikke leuk).
– Deze Canvas is niet overdraagbaar, inwisselbaar en kan niet omgewisseld worden voor geld of voor andere producten of diensten.

4 reacties op “Winactie fotofabriek: win een foto op Canvas van 30 x 20 cm

 1. Melissa zegt:

  Hi Marian,

  Dankjewel! Haha nee lijkt me erg zonde om deze Canvas onder je bank te leggen 😉

  Groetjes Melissa

 2. Maris | Moneyzz.nl zegt:

  Hier doe ik wel even aan mee vanaf Gran Canaria liggend aan het zwembad bij de Poolbar! Die kan dan mooi een heel mooi plekje krijgen voor in mijn nieuwe huis na de verhuizing (waarvan nog niemand weet wanneer dat gaat zijn 😛 )
  Kan ik mijn heimwee straks weer wat stillen 😉

 3. Melissa zegt:

  Leuk Maris! Die heimwee is herkenbaar ja haha. Heel veel plezier op Gran Canaria.

  Groetjes Melissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.