Winactie Beloleum: win een fles Spaanse olijfolie van Beloleum

Emigreren Gran Canaria - Emigreren Gran Canaria - Winactie Beloleum Win een fles Spaanse olijfolie van Beloleum

Na mijn verhuizing naar Gran Canaria heb ik een compleet nieuwe waardering voor goede olijfolie gekregen. Hoe kan het ook anders, op een Spaans eiland waar alles wordt bereid met en in olijfolie? Probeer maar eens een pakje bakboter in de supermarkt te vinden. Dat gaat je niet lukken 😉 Plus, als je eenmaal gewend bent geraakt aan goede olijfolie, dan wil je niets anders meer! Met de feestdagen in aantocht leek het me een mooi moment wat aandacht de schenken aan de Spaanse olijfolie van Beloleum in de vorm van een smakelijke winactie, gesponsord door Het Shopje.

Deze winactie is inmiddels verlopen.

Spaanse olijfolie van Beloleum

Emigreren Gran Canaria - Emigreren Gran Canaria - Winactie Beloleum Win een fles Spaanse olijfolie van Beloleum - 3 smaken olijfolie

Belo… wat? Grote kans dat je nog nooit gehoord hebt van de Spaanse olijfolie van Beloleum. Deze olijfolie was tot voor kort namelijk alleen in España verkrijgbaar. De olijfolie is afkomstig uit de Noord-Spaanse regio Bajo Aragón, waar al vanaf de Romeinse tijd olijven geteeld worden. Een aantal van de bomen hier zouden zelfs zo oud zijn, dat ze het huwelijk tussen Henry VIII & Catharina van Aragón nog hebben meegemaakt.

Het vloeibare goud

Emigreren Gran Canaria - Emigreren Gran Canaria - Winactie Beloleum Win een fles Spaanse olijfolie van Beloleum - Empeltre

Ze noemen olijfolie ook wel het vloeibare goud. En hier, langs de Ebro vallei, worden de olijven al sinds 1879 omgetoverd tot dit kostbare goedje. De bomen in de olijfgaarden genieten van zwoele zomers en milde winters, ofwel de ideale omstandigheden olijventeelt. De Spaanse olijfolie van Beloleum is dan ook totaal niet te vergelijken met je average supermarkt olijfolie. Hoewel ik deze olijfolie ook vaak genoeg koop, merk je wel duidelijk een verschil in de smaak en textuur.

Voor ieder wat wils

Emigreren Gran Canaria - Emigreren Gran Canaria - Winactie Beloleum Win een fles Spaanse olijfolie van Beloleum - Selection

De olijfolie van Beloleum komt in 3 smaakjes: Empeltre, Arbequina en Selection. De Empeltre olijfolie heeft een zachte smaak die heerlijk is als toevoeging in salades en bij de (verse) pasta. De Arbequina en Selection hebben een sterkere smaak en kunnen het beste gebruikt worden bij het koken, bakken of als basis voor een marinade.

Emigreren Gran Canaria - Emigreren Gran Canaria - Winactie Beloleum Win een fles Spaanse olijfolie van Beloleum - Arbequina

Meer weten over deze olijfolie of alvast zelf bestellen? Kijk dan in de webshop van Het Shopje.

Proef het zelf met deze winactie

– Deze winactie loopt van dinsdag 6 tot maandag 12 november 23.59 uur (Nederlandse tijd)
– De winnaar ontvangt één fles 500 ml Beloleum olijfolie t.w.v. €12,49 (de winnaar wordt bepaald via een loting).
– Alle Nederlandse en Belgische lezers maken kans. Nederlandstalige lezers woonachtig in een ander land dan Nederland of België kunnen helaas niet deelnemen aan deze winactie.
– Verzending geschied via PostNL (pakket met Track en Trace) en wordt door Het Shopje betaald.
– De winnaar wordt op dinsdag 13 november bekend gemaakt via de Facebook pagina van Emigreren Gran Canaria. Vergeet de pagina dus niet te liken en te volgen (niet verplicht, maar wel hartstikke leuk!).
– Deze fles Spaanse olijfolie van Beloleum is niet overdraagbaar, inwisselbaar en kan niet omgewisseld worden voor geld of voor andere producten en/of diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.