Winactie feestdagenpakket: win een kerstpakket vol lekkers!

Emigreren Gran Canaria - Winactie feestdagenpakket - Win een kerstpakket vol lekkers - Emigreren Gran Canaria en de Nederlandse Supermarkt

Met de feestdagen voor de deur hebben Emigreren Gran Canaria en de Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria een feestelijke winactie opgezet, speciaal voor alle lezers en klanten! Met deze winactie feestdagenpakket geven wij namelijk twee pakketen vol lekkere, Nederlandse producten weg. En zowel Nederlandstaligen op Gran Canaria, als in de rest van Spanje, Nederland, België of een ander land maken kans. Weten hoe jij er één kunt winnen? Lees dan snel verder!

Deze winactie is gesloten. Maar niet getreurd, want binnenkort staat er weer een nieuwe winactie op Emigreren Gran Canaria! Bedankt voor jullie deelname 🙂

Deze winactie is opgezet in samenwerking met De Nederlandse Supermarkt op Gran  Canaria. Emigreren Gran Canaria ontvangt geen vergoeding van De Nederlandse Supermarkt voor deze winactie feestdagenpakket.

Met dit kerstpakket kom je gelijk in de juiste stemming voor de feestdagen! Onze pakketten (t.w.v. ca. 20,00 euro) bestaan uit een heerlijke feest- of kerststol, amandelkransjes en candy canes voor in de boom, of om op direct te eten ;), bolletje kaneelsterren en natúúrlijk oliebollenmix met poedersuiker om het nieuwe jaar in te luiden met een homemade oliebol 😉

Emigreren Gran Canaria - Winactie feestdagenpakket - Win een kerstpakket vol lekkers - Emigreren Gran Canaria en de Nederlandse Supermarkt - Fotor

Meedoen?

Wil jij graag meedoen aan deze winactie feestdagen pakket? Dat kan! Meedoen is simpel: vertel ons waarom jij één van deze pakketen wilt winnen, via een reactie onder het Facebook bericht van deze winactie. Óf geef dit bericht een like! Wil je niet voor jezelf, maar voor iemand anders meedoen, omdat je een vriend of familielid hebt die wel zo’n pakket zou kunnen gebruiken? Vergeet deze persoon dan niet te taggen! Dat mag via de Facebook van Emigreren Gran Canaria óf de Nederlandse Winkel.

Emigreren Gran Canaria - Winactie feestdagenpakket - Win een kerstpakket vol lekkers - de Nederlandse Supermarkt

Spelregels

 • Deze winactie loopt van vrijdag 8 december t/m donderdag 14 december 23.59 uur (Nederlandse tijd).
 • Er worden 2 feestdagen pakketten verloot: 1 door Emigreren Gran Canaria en 1 door de Nederlandse Winkel op Gran Canaria. De producten in deze pakketten kunnen enigszins van elkaar afwijken.
 • Alle Nederlandstalige lezers maken kans, ongeacht of je in Nederland, België, Gran Canaria of in een ander land woont.
 • De Nederlandse Supermarkt verloot het feestdagenpakket voor Nederlandstaligen op Gran Canaria. Dit pakket kan afgehaald worden in de Nederlandse Supermarkt op Gran Canaria.
 • Emigreren Gran Canaria verloot het feestdagenpakket voor Nederlandstaligen in overige landen. De verzending geschied via PostNL (pakket met Track en Trace) en wordt door Emigreren Gran Canaria betaald.
 • De winnaar wordt op vrijdag 15 december bekend gemaakt via de Emigreren Gran Canaria Facebook fanpage & Facebook pagina van de Nederlandse Winkel.
 • Liken, volgen, delen of taggen via Social Media is superleuk, maar niet verplicht voor deze winactie.
Emigreren Gran Canaria - Winactie feestdagenpakket - Win een kerstpakket vol lekkers - Vrolijk Kerstfeest

Lees ook: Feestdagen assortiment Nederlandse Supermarkt op Gran CanariaBewarenBewaren

4 reacties op “Winactie feestdagenpakket: win een kerstpakket vol lekkers!

 1. Will Langenberg zegt:

  Wat een geweldige winactie.
  Zo’n heerlijk Feestdagenpakket is bij ons van harte welkom. Dat wordt smullen geblazen.
  Graag doe ik mee, maar heb geen Facebook.
  Hoe hoor ik het , mocht ik gewonnen hebben?

 2. Silke zegt:

  Graag in NL winnen.. ik doe mee!!
  Krijg namelijk geen kerstpakket dit jaar ivm in ww en ziektewet zitten 🙁 dat vind ik jammer, mn kindjes vinden het pakket uitpakken zo leuk!!

 3. Melissa zegt:

  Hi Silke,

  Leuk dat je mee wilt doen met de winactie! Dat is jammer 🙁 Ik ben zelf ook dol op kerstpakketten, dus ik snap je volkomen! Ik zet je op de lijst 🙂

  Groetjes Melissa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.