Winactie: gratis tickets voor de Emigratiebeurs 2020

Winactie gratis tickets voor de Emigratiebeurs 2020

Droom jij er al jaren van om naar een zonnige bestemming te emigreren en ben je klaar voor de volgende stap? Dan mag een bezoekje aan de emigratiebeurs 2020 zeker niet ontbreken! Via deze winactie kun je de beurs helemaal gratis bezoeken! In samenwerking met de Emigratiebeurs mag ik dit jaar weer 50 gratis tickets voor de Emigratiebeurs 2020 weggeven.

Maak kans op gratis tickets voor de Emigratiebeurs 2020

De emigratiebeurs is een van de weinige beurzen waar je alle informatie kunt vinden omtrent emigreren, zoals het daadwerkelijke emigreren, maar ook onderwerpen als wonen en werken in het buitenland komen aan bod. Bovendien zijn er op de emigratiebeurs 2020 ook tal van interessante sprekers, seminars en meer dan 200 exposanten. Kortom, de Emigratiebeurs 2020 is dé plek om je meer te verdiepen in het onderwerp emigreren.

De emigratiebeurs wordt niet alleen ingedeeld op thema, maar heeft ook ieder jaar een bepaald land of regio dat dient als gastland. Tijdens de Emigratiebeurs 2018 was dat Spanje, in 2019 Scandinavië en dit jaar Caribisch Nederland centraal. Maar ook als je geen voornemens hebt om naar het Caribisch gebied te emigreren kun je er genoeg informatie te vinden over emigreren naar andere landen zoals Spanje. Daarbij heb je de mogelijkheid om meer dan 100 gratis presentaties bij te wonen zoals de presentatie Succesvol emigreren in 12 stappen – VertrekNL, Alles over Emigreren – Droomhuis Spanje, In een foute omgeving word je nooit gelukkig – ESpanje! Magazine en Maakt continue reizen als Digital Nomads gelukkig? – Dutch Nomad Couple.

Hoe maak je kans?

Wil je zelf kans maken op 2 vrijkaarten voor de Emigratiebeurs 2020? Laat dan een reactie achter op de Facebook van Emigreren Gran Canaria waarin je laat weten met wie jij graag naar de beurs zou willen gaan en wie weet scoor jij 2 gratis tickets voor de Emigratiebeurs!

Praktische informatie

De emigratiebeurs 2020 vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 februari van 10.00 tot 17.00 uur in de Expo in Houten (parkeren is gratis). Kom je liever met de trein? Dan is er iedere 20 minuten een gratis shuttlebus naar de Expo, vanaf station Houten. Kijk voor meer informatie over de beurs op de website van de Emigratiebeurs.

Spelregels

  • Deze winactie loopt van maandag 3 februari tot vrijdag 7 februari 20.59 uur (Nederlandse tijd). Iedereen die vanaf maandag 3 februari mee heeft gedaan maakt kans.
  • Iedere dag om 21.00 uur worden er twee winnaars bekend gemaakt via de Facebook pagina van Emigreren Gran Canaria (liken, delen en/of taggen is leuk, maar geen voorwaarde om te winnen).
  • De winnaar wordt bepaald via loting.
  • Alle lezers maken kans, ongeacht of je in Nederland, België of een ander land woont.
  • De winnaars ontvangen 2 gratis tickets voor de emigratiebeurs (t.w.v. € 17,50 per ticket).
  • Tickets zijn op geldig op 8 en 9 februari (van 10.00 – 17.00 uur).
  • De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar en kunnen niet omgewisseld worden voor geld of voor andere producten en/of diensten.

Ook interessant:
♥ alles over wonen op Gran Canaria
♥ emigreren naar Gran Canaria in 4 stappen
♥ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.