Winactie: 100 gratis tickets voor de Emigratiebeurs 2019

Strand promenade in Meloneras Gran Canaria

Deze winactie is verlopen.

Droom jij er al jaren van om naar een warm land te emigreren? Maar weet je niet waar je moet beginnen, of heb je nog een duwtje in de rug nodig? Dan mag een bezoekje aan de emigratiebeurs zeker niet ontbreken! En met deze toffe winactie kun je de beurs zelfs helemaal gratis bezoeken! In samenwerking met de Emigratiebeurs mag ik maar liefst 100 gratis tickets voor de Emigratiebeurs 2019 weggeven!

Maak kans op gratis tickets voor de Emigratiebeurs

Deze winactie betreft een gesponsorde samenwerking.

Wat is de emigratiebeurs?

De emigratiebeurs is een van de weinige beurzen die 100% in het teken staat van emigreren. Zo vind je er informatie over het daadwerkelijke emigreren, maar ook topics als wonen, werken in het buitenland komen aan bod. Naast praktische informatie, zijn er tal van interessante seminars en meer dan 200 exposanten. Kortom, de Emigratiebeurs is dé plek om inspiratie op te doen over het onderwerp emigreren en alles er omheen.

De beurs is ingedeeld op thema en heeft ieder jaar een land of regio dat dient als gastland. Tijdens de Emigratiebeurs 2018 was dat Spanje en dit jaar staat Scandinavië centraal. Desalniettemin kun je er genoeg informatie te vinden over het emigreren naar landen als Spanje, Frankrijk etc. Daarnaast heb je de mogelijkheid om meer dan 100 gratis presentaties bij te wonen, zoals Wonen en werken in Spanje (op het Spanjeplein) en Emigratie en aankopen in Spanje (van Droomhuis Spanje) en 5 Geheimen om hobbels te overwinnen op weg naar jouw ‘Ik vertrek’ droom (van de Droomplek academie).

Meedoen?

Ben je enthousiast en wil jij graag kans maken op gratis tickets voor de emigratiebeurs? Laat dan een reactie achter op Facebook of hieronder op de blog. Vertel mij met wie jij graag naar de beurs zou willen gaan en wie weet scoor jij 2 gratis tickets voor de Emigratiebeurs!

Praktische informatie

De emigratiebeurs vindt plaats op zaterdag 9 en 10 februari van 10.00 tot 17.00 uur in de expo in Houten. Parkeren is gratis. Kom je liever met de trein? Dan is er iedere 20 minuten een gratis shuttlebus naar de expo, vanaf station Houten. Voor meer informatie, neem even een kijkje op de website van de Emigratiebeurs.

Spelregels winactie

  • Deze winactie loopt van woensdag 9 januari tot zaterdag 2 februari 20.59 uur (Nederlandse tijd). Iedereen die vanaf 9 januari mee heeft gedaan maakt kans.
  • Iedere dag om 21.00 uur wordt er 1 winnaar bekend gemaakt via de Emigreren Gran Canaria Facebook pagina (liken, delen en/of taggen is natuurlijk supertof, maar geen voorwaarde om te winnen).
  • De winnaar wordt bepaald via loting.
  • Alle lezers maken kans, ongeacht of je in Nederland, België of een ander land woont.
  • De winnaars ontvangen 2 gratis tickets voor de emigratiebeurs (t.w.v. € 17,50 per ticket).
  • Tickets zijn geldig op 9 en 10 februari (tussen 10.00 – 17.00 uur).
  • De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar en kunnen niet omgewisseld worden voor geld of voor andere producten en/of diensten.

Lees ook:

♥ waarom zoveel Nederlanders emigreren
♥ wanneer moet je vooral NIET naar Gran Canaria emigreren?
♥ emigreren als 40 plusser (emigratieverhaal)

3 reacties op “Winactie: 100 gratis tickets voor de Emigratiebeurs 2019

  1. Fanny zegt:

    Leuke blog! Ik heb serieuze emigratieplannen in de toekomst richting Spanje/Spaanse eilanden en zou dolgraag met mijn zoon naar de emigratiebeurs gaan. Bij deze doe ik dus mee met de winactie. 🙂 Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.