Slecht weer op de Canarische Eilanden (helaas) nog niet voorbij

Slecht weer op de Canarische Eilanden (helaas) nog niet voorbij

Als we de Spaanse krant La Provincia en het weerinstituut AEMET mogen geloven, dan is het slecht weer op de Canarische helaas nog niet voorbij. Afgelopen weekend werden de eilanden al geteisterd door flinke regenbuien en windhozen (soms tot wel 100 km / uur). En ook deze week lijkt het opnieuw raak met slecht weer op de Canarische Eilanden. Maar er is ook goed nieuws! Als alle knappe koppen bij AEMET gelijk krijgen, dan zou alles in de loop van woensdag 28 februari weer terugkeren naar normaal. Ofwel: na regen komt zonneschijn 😉

Disclaimer: ik ben géén weervrouw. Ook kan ik niet in een glazen bol kijken. Onderstaande informatie is niet verzonnen, maar verkregen uit officiële bronnen, welke ook vermeld worden in deze blog post.

Slecht weer op de Canarische Eilanden en code geel op Gran Canaria

Met een nieuw stormfront in zicht, heeft weerinstituut AEMET wederom code geel afgegeven. Dit keer zou met name het Zuiden van Gran Canaria te maken krijgen met veel wind en regen. Deze (zeg gerust: minder fijne) weersomstandigheden zullen volgens AEMET tot woensdag in de loop van de dag aanhouden. Deze informatie werd op maandagmiddag door de Spaanse krant La Provincia gedeeld. Het volledige bericht vind je hier (let op: het artikel is Spaanstalig!).

Updates

Deze blog post zal geüpdatet worden zodra er meer bekend is over de ontwikkelingen omtrent het slecht weer op de Canarische Eilanden.

Laat een reactie achter

Laat als eerste een reactie achter.